Boka tid 

Välkommen att boka tid för din hund!

 

Inför besöket: 

Stressa inte inför besöket!

Det är viktigt att inte stressa inför besöket hos oss eftersom stress kan påverka negativ hunden och kan försvåra klippningsprocessen. 

Respektera avtalade lämningstider samt vänta utanför tills ni har informerats att hunden är klar. Om hunden får syn på sin ägare, kan detta leda till att hunden blir överlycklig och inte kan vara stilla längre.

Tänk på att hunden måste vara välrastad innan sitt besök hos oss, detta för att underlätta för både hund och hundfrisör.

VIKTIGT! informera i förväg om hunden har en sjukdom och/eller ledproblem. Det är ägarens ansvar att informera om djuret har några speciella skador, allergier och sjukdomar. Djurägaren är alltid ytterst ansvarig. 

Hundar som sjuka i någon form av smittsam infektiossjukdom tas inte emot, detta för att  minska risken för smittspridning.

Bokning- och avbokningsvillkor

För att boka tid måste man vara myndig.

När man  genomför en bokning förbinder man sig till att betala för den tiden som avsätts.

Handklipp utförs endast i tovfri päls.

Vi klipper endast friska och parasitfria hundar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid, ej avbokad tid debiteras med fullt pris. Avbokning/ombokning görs via email: info@lucashundtrim.com eller telefon: 0479-590929.

Dräktiga tikar är välkomna tom dag 40 i dräktighet och tidigast 3 veckor efter valpning. Viktigt! Glöm inte  att meddela att tiken är dräktig.

Vi tar emot endast kort- och swishbetalning. Vi är kontantfri hundtrim.

Välkommen!